Evenemang
Tillbaka till startsidan

Delta i Flickarådets sakråd på temat heder!

Välkomna att bli en del av vårt Flickaråd! 

Flickarådet har två delar, expertgruppen och sakrådet. Expertgruppen består av flickor, unga icke-binära och unga personer med transerfarenhet, vilka har bjudits in via vårt medlemsnätverk, och på grund av sin kunskap eller erfarenhet av heder. Expertgruppen är ett separatistiskt forum för unga.

Till vårt sakråd den 4 mars, är alla våra medlemmar välkomna att anmäla anmäla sig. Sakrådet är för våra medlemmar, representanter från expertgruppen, myndigheter och andra centrala aktörer. Under sakrådet kommer vi samverka i hur flickaperspektivet inom heder skall tas vidare. Flickaperspektivet tas fram av expertgruppen.

Vill ni veta mer eller anmäla er till sakrådet den 4 mars? Maila till sara@flickaplattformen.se.

Flickarådet har utvecklats för att möjliggöra en process där tjejer, unga icke-binära och unga personer med transerfarenhet har möjlighet att formulera och arbeta för vilka förändringar de vill se, i frågor som rör dem. Initiativets syfte är att höja upp tjejer, unga icke-binära och unga personer med transerfarenhet som rättighetsbärare och skapa en struktur som möjliggör dialog mellan unga och makthavare.

Varmt välkomna! Vi är så PEPPADE <3.

Vill ni veta mer om strukturen? Klicka här.