Kunskap & inspiration
Tillbaka till startsidan

Flickaplattformen får ny projektledare!

Efter 2,5 år på Flickaplattformen kommer Liinu Diaz Rämö att ge sig ut på nya äventyr.
"Min tid på Flickaplattformen har varit omvälvande, utvecklande och helt fantastisk! Jag har fått ta del av så många grymma verksamheter och personer som dagligen arbetar för att stärka unga tjejer och deras möjligheter i samhället. Det har varit en inspirerande tid och jag har lärt mig extremt mycket. Nu ska jag vidare på nästa äventyr, vilket känns både spännande och läskigt. Jag vill tacka alla som engagerat sig (och fortsätter engagera sig) i Flickaplattformen, utan er och ert arbete skulle inget av det jag gjort varit möjligt!
STORT TACK!"

-Liinu Diaz Rämö-

Möt Flickaplattformens nya projektledare!

Hej! Mitt namn är Andrea H. Bustos och jag är jättepeppad på att ta över rollen som projektledare på Flickaplattformen!

Jag har tidigare engagerat mig i rörelser med fokus på feminism och antirasism och har genom styrelsearbete i Flickplattformens medlemsaktör Fler Unga arbetat aktivt med att stärka ungas röster i samhället.

Genom mitt engagemang i Fler Unga har jag också fått möjlighet att följa Flickaplattformens arbete både i Sverige och globalt. Bland annat har jag deltagit i Flickaplattformens delegation till CSW i New York.

För nuvarande är jag socionomstudent och kommer därför endast jobba 20 %. Till sommaren tar jag över rollen som projektledare för Flickplattformen på heltid. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka flickor lokalt, nationellt och globalt!