Kunskap & inspiration
Tillbaka till startsidan

BLI EN DEL AV FLICKAS FRAMTID, SÖK TILL STYRELSEN 2022!

Vill du vara med i arbetet med att stärka flickors rättigheter och möjligheter samt bli en del av en peppig feministisk gemenskap? 
Vi söker personer som vill vara en del av Flickaplattformens styrelse under 2022!

Du står såklart för de värden organisationen står för, och vill lägga engagemang på att göra organisationen starkare för att våra värden ska få genomslag.

Vi söker personer brett, och om du fick en första tanke nu - det där kanske skulle kunna vara jag! - ser vi gärna att du söker. Fyll i det korta formuläret nedan så kontaktar vi dig! Fick du tanken - min vän passar ju utmärkt till detta! - dela gärna med din vän! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och vårt mål är att styrelsen ska bestå av en grupp som kompletterar varandra. 

Har du dessutom erfarenhet av till exempel att jobba i föreningsverksamhet, ideell sektor, ekonomiarbete, budget, projektansökningar eller att bygga organisationsstrukturer ser vi det som en extra tillgång. Vi blir också glada över att få nya perspektiv och en bredare representation i vår organisation. Särskilt söker vi dig som själv är ung tjej. 

Låt oss tillsammans bygga framtidens flickarörelse! 

Ansökningsformuläret hittar du här!