Kunskap & inspiration
Tillbaka till startsidan

ÄR DU FLICKAS NYA ORDFÖRANDE?

Vill du vara med i Flickaplattformens arbete med att stärka flickors rättigheter och möjligheter genom att leda styrelsen framåt?
Vi söker personer som vill vara en del av Flickaplattformens presidium under 2022!

Du står såklart för de värden organisationen står för, och vill lägga engagemang på att göra organisationen starkare för att våra värden ska få genomslag. Vi ser det som att ledarskap är en teamansträngning, och letar därför efter två personer som vill dela ledarskapet för styrelsen och organisationen som ordförande och vice ordförande.

Vi söker personer brett, och om du fick en första tanke nu - det där kanske skulle kunna vara jag! - ser vi gärna att du söker. Fyll i det korta formuläret nedan så kontaktar vi dig! Fick du tanken - min vän passar ju utmärkt till detta! - dela gärna med din vän!

Har du dessutom erfarenhet av till exempel att jobba i föreningsverksamhet, ideell sektor, ekonomiarbete, budget, projektansökningar eller att bygga organisationsstrukturer ser vi det som en extra tillgång. Vi blir också glada över att få nya perspektiv och en bredare representation i vår organisation.

Låt oss tillsammans bygga framtidens flickarörelse! 

Ansökningsformuläret hittar du här!