Evenemang
Tillbaka till startsidan

TjejCompaniet söker en ungdomscoach till sin verksamhet i Nacka

Ungdomscoach Deltid 

Vi söker en kvinnlig Ungdomscoach till TjejCompaniet i Nacka. 

TjejCompaniet är en öppen kreativ mötesplats som bygger på gemenskap, delaktighet och inflytande. Skapande är en central del och vi utgår från tjejernas egna önskemål. Miljön är avslappnad och öppnar för möten mellan åldrar och personligheter. Vi värnar och bejakar individ, utveckling och självständighet. Syftet med verksamheten är att erbjuda en meningsfull fritid, gemenskap och främja hälsa. 

Arbetsbeskrivning 

Du kommer först och främst att arbeta som ungdomscoach i den öppna verksamheten tre eftermiddagar i veckan, onsdag-fredag 14-18.00. Därtill kommer praktiska uppgifter och i viss mån nätverkande. Vår målgrupp är tjejer mellan 13-18 år. 

Våra ledord är SKAPA-SNACKA-SOFTA där din roll är att vara en lyssnande, lyhörd och lösningsfokuserad person. Du ska gilla kreativt skapande och kunna sociala medier. 

Kvalifikationer 

Vi söker Dig som är Fritidsledare, Socialpedagog eller har annan likvärdig utbildning. Du är tillitsfull och trygg i din ledarroll. Du har lätt för att skapa relationer och är en kreativ och initiativrik person. Vi ser helst att du har ett kognitivt förhållningssätt. Erfarenhet av arbete med ungdomar är en förutsättning. Viss kunskap kring utanförskap, psykisk ohälsa och neuropsykiatriska funktionsvariationer är meriterande. Vi ser gärna att du hänger med i ungdomsfrågor och ungdomskulturer. Du bör vara 25-35 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsform 

Visstidsanställning 15 jan till 15 mars 2018 med möjlighet till förlängning. Ca 18 tim/vecka. Timlön.

Välkommen med din ansökan till info@tjejcompaniet.se senast 2017-12-15. 

 

Kontakt 

info@tjejcompaniet.se 

076-323 85 08 

www.tjejcompaniet.se 

Utdrag från vårt uppdrag med Nacka kommun: 

“Verksamheten ska vara en mindre mötesplats för flickor där deras egna behov är centrala. Verksamheten ska ge flickor förutsättningar att utveckla en positiv livsstil. Verksamheten ska leda till att besökarnas självkänsla och sociala kompetens stärks och utvecklas”.